EUPR tenderi d.o.o. – Obezbedite sigurna finansijska sredstva za vaše preduzetništvo iz EU fondova

EUPR  tenderi d.o.o.  – Obezbedite sigurna finansijska sredstva za vaše preduzetništvo iz EU fondova

Želite da naučite kako dobijete sredstva iz Evropskih fondova, da se se pripremite i prijavite  za bespovratna sredstva? Internet portal Evropski poslovni registar je tu za vas!

 

Ako želite da saznate koji EU fondovi odgovaraju za vaše projekte,  koji će konkursi za bespovratna sredstva biti raspisani ove godine, koji vam  izvori finansiranja pored donacija stoje na raspolaganju i kako do njih da dođete posetite psolovni trenig koji organizuje Evropski poslovni registar. Ukoliko imate poslovne ideje a nemate finansijska sredstva da ih realizujete, i potreban vam je novac da uložite u vaše poslovanje, potreban vam je upravo poslovni trenig koji ce se održati 26. Marta u organizaciji Evropskog poslovnog registra.  

 

Da li su ste razmišljali da se prijavite za sredstva iz EU fondova, a ne znate kako prikupiti i pripremiti dokumentaciju. Ako su vam potrebne investicije za projekte a želite da savladate najsavremenije veštine koje garantuju uspešnu saradnju sa investitorima EUPR tenderi doo sa svojim timom iskusnih eksperata iz investicionih fondova će vam dati priliku da na jednom mestu dobijete informacije koje su vam potrebne. Ukoliko želite da pokrenete svoj EU projekat ili ste već započeli rad na projektu pomoći ćemo Vam da ga usavršite u skladu sa kriterijumima za najviše ocene donatora.

 

Evropski poslovni registar će vam pružiti informacije kako da pronađete  otvorene i najavljene EU konkurse na koje vi možete da aplicirate, kako rade EU fondovi za dodeljivanje bespovratnih  donacija, savremene veštine dizajna i pisanja projekata.

Pored Evropskih fondova imaćete priliku da naučite kako da savladete najsavremenije veštine koje garantuju uspešnu saradnju sa investitorima, tim iskusnih eksperata iz investicionih fondova pružice vam neophodne informacije o mogućim izvorima finansiranja u regionu i kako da pripremite vaš projekat na najbolji način.


Trenig je namenjen malim i srednjim preduzećima i svima koji žele da dođu do sredstvava kako bi unapredili svoje poslovanje, i time ostavrili veće prihode . Trenig ce odrzati stručnajci koji imaju veliki broj realizovanih projekata , i koji imaju saradnju sa domaćim i inostranim bankama i organizacijama.


Evropski poslovni registar vam pruža  mogućnost da prijavljivanjem vaše firme  primate informacije o konkursima i javnim pozivima putem e maila, i na taj način budete u toku sa  aktulenim  dešavanjima.EUPR Tenderi d.o.o. vam mogu pomoći u pronalasku svih potrebnih informacija , konkursa  koji su namenjeni  domaćim firmama, preduzetnicima, neprofitnim organizacijama i odnose se na pružanje povratnih ili nepovratnih sredstava.


EUPR  tenderi doo vam pruža i  uslugu i informisаnja o rаspoloživim evropskim progrаmimа i fondovimа, uspešno se bavi planiranjem, pisanjem i realizacijom projekata koje finansira Evropska unija. Taokođe možete dobiti  pomoć u  administraciji, pripremanju konkursne dokumentacije, savetovanju naših klijenata i pomoć u saradnji sa finansijskim konsultantima  EUPR Tenderi  d.o.o. Konkursi  koji su dostupni domaćim firmama, preduzetnicima, neprofitnim organizacijama i odnose se na pružanje povratnih ili nepovratnih sredstava

 

Informacije su zlata vredne, koristite ih za svoje dobro!

Srbija postigla napredak u borbi protiv korupcije

Srbija postigla napredak u borbi protiv korupcije

Korupcija je jedan od najvećih problema sa kojima se Srbija suočava...

Evropski kamp u Obrenovcu za požrtvovane volontere Srbije

Evropski kamp u Obrenovcu za požrtvovane volontere Srbije

EU je odlučila da nagradi sve volontere koji su preko programa Mladi su Zakon...

Srbija u Europeani – mobilizacija sećanja na Prvi svetski rat

Srbija u Europeani – mobilizacija sećanja na Prvi svetski rat

U okviru panevropskog projekta Europeana, biblioteke u tri grada – Beogradu, Novom Sadu i Čačku...

Evropska Unija nastavlja da podržava razvoj Vranja

Evropska Unija nastavlja da podržava razvoj Vranja

Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Devenport posetio je Vranje kako bi se upoznao...